Share with:


בשרי

אופן הכנה

6 דפי פילו
חצי קילו בשר טחון(בקר והודו אדום מעורבב)
100 גר' צנוברים

להכנת המילוי:
מטגנים בצל קצוץ להזהבה,מוסיפים את הבשר טחון ומפוררים בעזרת מזלג עד שצבעו הופך אפור,מוספים 4-5 שיניש ום קצוצות,חופן פטרוזליה קצוצה,מערבבים ומוסיפים תבלינים
מלח פלפל שחור גרס לטעמכם,חצי כפית כורכום,כפית כמון,כפית ראס אל חנות מערבבים מסירים מהאש
ומוסיפים צנוברים ומיחים בצד לצינון

מסדרים רינג בגודל הרצוי,בתחתית שמים נייר אפייה ורדיד אלומניום ומצמידים לרינג-אפשר לעשות
בפיירקס עגול,או בתבנית ח"פ עגולה
מברישים את דפי הפילו בשמן משני הצדדים ומניחים ברינג 5 יח' אחד על גבי השני ומשאירים את הקצוות מחוץ לתבנית.ממלאים בתערובת הבשר ומקפלים את קצוות הדפים פנימה וסוגרים עם דף פילו נוסף מעל ומהדקים את הקצוות פנימה לדפנות התבנית.
אופים בחום 180 עד שמזהיב

ניתן להגיש לצד רוטב פטריות:
לטגן בצל קצוץ להזהבה,להוסיף חצי קופסא פטריות חתוכות להמליח ולפלפל והוסיף שקית אבקת רוטב פטריות מהולה בכוס מים ולשפוך לתערובת הבצל ופטריות לבשל על אש נמוכה עד להסמכה…

מאפה פילו ממולא בשר
חופית אלמקייסספר המתכונים של
מתכון של

חופית אלמקייס

122 מתכונים