Share with:


בשרי

אופן הכנה

מצרכים:
300 גר' בקר טחון גס (טחינה אחת)
400 גר' בשר טלה טחון דק (שתי טחינות)
צרור פטרוזיליה קצוצה דק
2 בצלים בינוניים קצוצים דק
חצי כף מלח
כפית פלפל לבן (אם אין, אפשר פלפל שחור)
1/4 כפית אגוז מוסקט (לא חובה אבל מוסיף)
כפית שטוחה בהרט

אופן ההכנה:
1. מערבבים יחד את כל המצרכים, מכסים ומניחים במקרר לשעה.
2. מוציאים, מקבבים וצולים במחבת עם מעט שמן כ-3 דק' מכל צד או שתדליקו מנגל 😉
3. מומלץ לאכול חם, עם טחינה, עמבה וירק 

טיפים חשובים:
* הבשר – השתמשו בטחינה דקה וגסה יחד כדי שהקבב לא יתפרק מצד אחד אך יהיה בשרני מצד שני להשתמש בסוגי בשר אחרים שאתם אוהבים, בתנאי שיהיו לפחות עם 10% שומן.
בשר רזה, יעניק קבב יבש.
* ערבוב טוב חשוב לקבלת קבב אוורירי כיון שהחלבון של הבשר משתחרר תוך כדי ומסיע לקשור את הרכיבים היטב.
* מנוחה במקרר נחוצה לספיגת הטעמים ולקבלת קבב מושלם.
* צלייה- הקפידו על צלייה קצרה מכל צד לשמירה על עסיסיות.
*תוספות- אני אוהבת להוסיף צנוברים/שקדים וזרוק כמה עגבניות למחבת בעת הצלייה.

בתאבון

קבב רך ועסיסי
הילה סמוכה רשתיספר המתכונים של
מתכון של

הילה סמוכה רשתי

198 מתכונים