Share with:


בשרי

אופן הכנה

לקציצות:
חצי קילו בשר טחון.
תפוח אדמה מגורד
בצל מגורד.
עלי פטרוזיליה או כוסברה קצוצים.
מלח
פלפל שחור.
אבקת מרק עוף .
2 כפות שמן..
ביצה..
לערבב טוב להניח במקרר לחצי שעה.

לרוטב.
6 עגבניות קצוצות.
6 שיני שום
פלפל חריף קצוץ.
פלפל אדום חתוך לרצועות
רסק עגבניות קטן.
פטרוזיליה קצוצה.
מלח.
פלפל שחור.
פפריקה מתוקה.
כורכום.
אבקת מרק עוף..
4 תפוחי אדמה חתוכים לעגולים.
2 קשואים חתוכים לעיגולים.
קופסא חומוס שימורים לסנן ולשטוף

אופן ההכנה
את הקציצות לטגן לשים בצד…
בסיר רחב..
לשים עגבניות,
שיני שום ,
פלפל חריף,
פלפל אדום ופטרוזיליה
לבשל כמה רגעים תוך כדי ערבוב..
להוסיף רסק עגבניות ולבשל 10 דקות..
לערבב מידי פעם שלא יחרך..
להוסיף תפוחי אדמה קשואים וגרגרי חומוס ששטפנו להוסיף תבלינים לכסות במים ולבשל 20 דקות…
להוסיך את קציצות הבשר ולבשל 39 דקות על להבה נמוכה…

אפשרי בשלב הזה לשים בתנור על 100 מעלות לעוד 30 מדקות.

קציצות בשר עם קשואים תפוחי אדמה וגרגרי חומוס
נאוה מלכהספר המתכונים של
מתכון של

נאוה מלכה

127 מתכונים