Share with:


בשרי

אופן הכנה

חצי קילו בשר הודו טחון
בצל
תפוח אדמה
קישואי
גזר.עלי סלרי
כוזברה
פיטרוזילה
לקצוץ במג'ימיקס את הירקות

להוסיף לבשר לטבל כרכום כמה שיני שום לגרד כמון פפריקה פלפל תבלין קציצות מעט שמן ופירורי לחם לערבב טוב לשים במקרר לתפוס טעמים

לקחת סיר רחב להקפיץ שיני שום ושני עגבניות קצוצות וכמה עלי סלרי קצוצים לטבל כרכום פלפל הריסה פפריקה מרק פרווה להוסיף מיים ברגע שמבעבע לכדרר את הקציצות לסיר

לבשל לקראת הסוף להוסיף שעועית של סנפרוס לבשל על אש קטנה לעטר עים כוסברה אפשר

להוסיף פלפל צ'ילי מי שאוהב

קציצות הודו
עופרה מרציאנוספר המתכונים של
מתכון של

עופרה מרציאנו

112 מתכונים