Share with:


בשרי

אופן הכנה

הקבוצה של אדי ומירי גבאי – המטבח של מירי



קישור לקבוצה ☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️

זה התהליך להכנת הקובה בורוללל ליפני הטיגון
קובה בורול ערקי להלן המתכון
מתכון לציפוי
350 גרם סולת
כף מלח
כוס וחצי מיים

מתכון למילוי:
350 גרם בשר טחון טרי
כף מרק עוף
כפית וחצי בהרט
רבע כפית פלפל שחור
בצל אחד גדול

אופן הכנה:

לקחת חופן מתערובת הסולת להכין כדור ולאחר מיכן להכניס את מילוי הבשר ולגלגל את כל הקוביות למלות בסיר מיים אם רבע כפית כורכום לתת לסיר רתיחה על אש גבוהה. עכשיו יש להרתיב את הידיים ולמעוך לאט לאט את הקובה לפיתה ולהניח בסיר כאשר הקובה תצוף סימן שהיא מכונה.
לאחר שכל הקוביות מכונות יש לטבול אותם בביצה ואז לטגן אותם 2 דקות מכל צד. ובלי נדר אנו נעלה לכם סירטון שיהיה שבת שלום 🔥❤️🔥

הקבוצה של אדי ומירי גבאי – המטבח של מירי



קישור לקבוצה ☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️

קובה בורולה❤️_מתכון של : המטבח של מירי – מאסטר מתכונים
המטבח של מיריספר המתכונים של
מתכון של

המטבח של מירי

21 מתכונים