Share with:


בשרי

אופן הכנה

לבשל 4 סלקים בשלמותם כשעה להוריד רק את הקצוות
לבצק
קילו סולת
כף מלח שטוחה
מים עד שיהיה בצק רך אפילו רטוב מעט כי הוא מתקשה
להניח בצד

לתערובת הבשר
חצי קילו בשר טחון
חצי חבילה פטרוזליה
בצל מגורד
מלח
פלפל שחור
תבלין לקציצות כל אחד לפי טעמו

לקלף את הסלק
לטגן בסיר גדול בצל לחתוך את הסלק להוסיף לסיר להמשיך לטגן כמה דקות לתבל בסוכר מלח פלפל שחור להוסיף את המים של הסלק שבישלנו בו את הסלק להכין כדורים לשים במרק ולבשל 45דקות להוסיף כפית מלח לימון ואחרי 5 דקות לכבות 🌺

קובה אדומה_מתכון של יפה דודיאן
יפה דודיאןספר המתכונים של
מתכון של

יפה דודיאן

64 מתכונים