Share with:


בשרי

אופן הכנה

לרוקן פלפלים מכול הצבעים למלא

מילוי
לטגן בשר טחון עם מעט שמן להוסיף בצל קצוץ ולהמשיך לטגן לתבל מלח פלפל שחור גרוס כף רסק עגבניות מעט קינמון רבע כפית פפריקה מעט תבלין פרגיות לערבב …

לבשל 2 כוסות אורז עם הבשר המטוגן להוסיף סלרי קצוץ ולהמשיך לבשל עד תום….

לצנן למלא לסדר בסיר או בתבנית לתנור…..להכין רוטב רסק עגבניות כוס וחצי מים מלח 3 כפות שמן פלפל שח ור גרוס כף סוכר מיץ מלימון נגיעת פפריקה מתוקה לשפוך על הפילפלים ולבשל עד גמר הנוזלים להשאיר מעט רוטב אפשר להוסיף עוד מים אם רוצים ליותר רוטב אני אוהבת יבש

פלפל ממולא בשר
אורה ארגובספר המתכונים של
מתכון של

אורה ארגוב

207 מתכונים