Share with:


בשרי

אופן הכנה

חופרים
5 קישואים בינוניים
6 עגבניות בינוניות
בצל מפורק אחרי שהורתח בסיר עם מים במשך מספר דקות
ועלי גפן מוכנים למילוי
בקערה שמים
חצי קילו בשר טחון
כוס וחצי אורז שטוף
כפית מלח
כפית ראס אל חנות לבשר
כפית נענע יבשה
רבע כוס שמן
כפית דבש
רסק עגבניות קטן
מערבבים את הכל יחד
ממלאים את הקישואים
.את העגבניות
וכמה עלים שצריך לסיר
ממלאים מים עד הגובה שמים קצת מלח ופלפל שחור
מכסים עם מכסה יותר קטן
כדי לא לתת לממולאים לצוף
להרתיח ואז על אש קטנה
למשך כשעה
את הבצל ממלאים ושמים בסיר קטן
ממלאים עד גובה הבצלים
קצת מלח ופלפל שחור
שמים צלחת קטנה על הבצלים למנוע תזוזה
מרתיחים ואז על אש נמוכה לחצי שעה
את שני הסירים שמים בפלטה לאכול בשבת בצהריים
בתאבון

ממולאים
יפה וקס-ברקוספר המתכונים של
מתכון של

יפה וקס-ברקו

742 מתכונים