Share with:


צמחוני ללא גלוטן פרווה

אופן הכנה

להרתיח סיר מים ולחלוט את העלים

בקערה :
3 כוסות אורז
לקצוץ בסלייסר לקטן קטני 1 חבילה שמיר
חצי חבילה פטרוזיליה
3-4 עלי סלרי
1 בצל גדול
חצי כוס לימון סחוט
מלח לפי טעמכם
חצי כפית פלפל שחור

למלא את העלים להניח בסיר ולמלא ב:
חצי כוס שמן זית
3/4 גובהה סיר מים
כף גדושה מלח
חצי לימון סחוט.(ניתן לטעום ולהוסיף לפי טעמכם ) ניתן לשים 2 כפות סוכר
בזמן הבישול לכסות עם צלחת לחצי שעה 40 דקות

עלי גפן טריים בטעם חמצמץ
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

1167 מתכונים