Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

https://www.facebook.com/jacqueline.fadelon.5/videos/2365955830372547/

מצרכים
8 עלי טורטיות
2 בצילים קצוצים דק
3 בצלים ירוקים קצוץ דק
1 בטטה לקוביות קטנטנות
200 גרם טחון מן הצומח
1כף דבש
1 כף אבקת מרק בצל
1 כף תבלין טוסקנה
1 כף תבלין פילדלפיה
כפית פלפל שחור גרוס

לטיגון:
קמח,ביצה טרופה ופירורי לחם מעורב בתבלין פילדלפיה ,טוסקנה שומשום

הכנה
מטגנים את שני סוגי הבצלים עד להזהבה .
ובמחבת מטגנים את הבטטה עד התרככות.
מוסיפים את הבטטה לבצל המטוגן ואת הטחון מן הצומח.
ואת כל השאר המרכיבים מטגנים תוך כדי ערבוב לעוד 5 דקות .
מחלקים את התערובת ל8 ומכניסים למקרר לחצי שעה .
פורסים טורטיה על שולחן עבודה ושמים בקצה 2 כפות של המלית, מקפלים את שני הצדדים ומגלגלים ומדביקים את הסוף עם קמח ומים ..
מגלגלים בקמח טובלים בביצה ומגלגלים בפירורי לחם ומטגנים בשמן בחצי הגובה בצד לצד עד להזהבה

בתאבון.

מתכוןמתכון

מתכון כתוב + סרטון להכנת טורטיות במילוי בצל ,בטטה ותערובת טחון מן הצומח_מתכון של זקלין פדלון – מאסטר מתכונים
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

519 מתכונים