בין 8-10 קישואים קטנים ודקים.לרוקן את הפנים של הקישואים
בקערה קטנה 300 גר בשר טחון טרי
פרוסת לחם רטובה וסחוטה ללא הקרום
מלח ופלפל שחור
בצל קטן מגורד בפומפיה דקה
לערבב טוב טוב ולהניח 10 דק'
ואז למלא את הקישואים. לחמם מחבת עם מעט שמן.
לשים 2-3 כפות של סוכר. עד שנהיה קרמל.
להכניס את הקישואים להשחמה . אם נשאר בשר. לעשות קציצות דקות וארוכות לשים עם הקישואים .
להוריד מהלהבה .
לאט לאט להוסיף חצי כוס מים לבשל 20 דק' בערך עד שהמים מעט מתאדים ונשאר רוטב קרמלי סמיך
בהצלחה 💜💜💜