Share with:


צמחוני טבעוני פרווה

אופן הכנה

כרוב ממולא בקינואה וירקות
כרוב – יחידה בינונית
גזר – 2 יחידות בינוניות ללא קליפה מגורדים.
תפוח אדמה – 2 יחידות בינוניות מגורדים.
שמיר – צרור (80 גרם), קצוץ.
בצל – יחידה בינונית קצוץ.
מלח – כפית שטוחה, לפי הטעם.
פלפל שחור – 1/2 כפית שטוחה, לפי הטעם.
פפריקה – כפית שטוחה, לפי הטעם.
קינואה – כוס
מים – 1½ כוסות
רסק עגבניות – 2 כפות גדושות.
כרוב ממולא בקינואה וירקות
הכנה:
1. לקלף את העלים מהכרוב לאחר שהופשר מההקפאה (כרוב מוקפא חוסך בישול מקדים – ניתן להקפיא יום לפני ואפילו שבוע). אם לא מקפיאים יש לבשל כרבע שעה עד לריכוך קל של העלים.
2. לערבב את הירקות עם התבלינים והקינואה (אין צורך לבשל לפני).
3. לשים בכל עלה כרוב כ- 3 כפות מהמילוי, לגלגל, לקפל משני הצדדים, שוב לגלגל ולהניח בסיר.
4. לערבב את המים ורסק העגבניות, לשפוך מעל הממולאים (לכסות את הממולאים) ולבשל כ- 40 דקות

כרוב ממולא בקינואה וירקות
מרינה צ'א'רונובספר המתכונים של
מתכון של

מרינה צ'א'רונוב

77 מתכונים