Share with:


חלבי

אופן הכנה

לקראת שבועות משתפת באהבה!!!

קחו נשימה עמוקה!!
כזה עוד לא טעמתם!! לא התבלבלתם, אתם רואים מצוין, !
שבועות 2020 מתחילים #shavuot
#המתכון_עליי_הקלוריות_עליכם
מצרכים:
בסיר עם מים רותחים מרככת 1 חב' פסטה צינורות-קנלוני עד ריכוך כמעט מלא של הפסטה.
מילוי- מניחים בקערה:
500 גר' גבינת כנען @cheflavan
200 גר' גבינת שמנת @shufersal
100 גר' פרמז'ן מגורדת @tnuva
2 כפות גדושות של רןטב פסטו ( היה לי בבית רוטב שהכנתי בעצמי, ניתן להשתמש גם בפסטו קנוי)
סלסילת פטריות קצוצות קטן ומוקפצות עם מעט שמן ובערך 50 גר' אגוזי מלך קצוצים.
1 ביצה
מערבבים היטב את כל חומרי המילוי ומתבלים במלח ,פלפל שחור ואגוז מוסקט מגורד. מעבירים לשקית זילוף.
הרכבת המנה:
שהפסטה מתרככת מניחים אותה על נייר סופג בכדי לייבש אותה ממי הבישול.
ממלאים בתוכה בעזרת שקית הזילוף את מילוי הגבינות וטובלים בביצה ולאחר מכן בפירורי פנקו @master_chef_israel
מטגנים בשמן עמוק עד הזהבה.

מוזמנים לעקוב גם באינסטגרם
https://instagram.com/tzufit_22?igshid=1lfytn48hco25

מתכוןמתכון

קנלוני מטוגן במילוי גבינות אגוזים ופטריות_צופית כהן
צופית כהןספר המתכונים של
מתכון של

צופית כהן

13 מתכונים