Share with:


חלבי

אופן הכנה

חומרים לבלילה של הקרפים:
2 כוסות גדולות של חלב
2 ביצים
150 גרם קמח

ההכנה:
מערבבים את כל החומרים עד שמקבלים בלילה חלקה ללא גושים

למילוי:
600 גרם פטריות בשימורים אבל עדיף טרי
50 גרם חמאה
4 בצלים ירוקים עם העלים שלהם קצוצים
1 שמנת לבישול
1 כף דבש
2 כפות אבקת פיטריות
1 כפית של אגוז מוסקט +מלח פלפל גרוס

ההכנה:
1)שמים את החמאה במחבת
ומטגנים את הבצל עד להזהבה ולאחר מכן
קוצצים גס את הפטריות ומוסיפים אותם, וממשיכים לטגן עוד 5 דק
2)שופכים את השמנת ואת שער החומרים ומצמצמים עד לקבלת תערובת סמיכה
מכניסים את התערבות לקירור ל15 דק❄
מתחילים למלאות ולגלגל ומסדרים בתבנית
הכנת הרוטב להקרמה
שמים על הגז 1שמנת עד סף רתיחה
מכניסים 2 כפות חמאה ו2 כפות אבקת פטריות, 1/2 כפית אגוז מוסקט
ו1/2 כפית פלפל גרוס ומלח לפי הטעם
מבשלים עד קבלת רוטב סמיך עד נוזלי
שופכים על הקרפים ומפזרים 150 גרם גבינה מגורדת ,לא משנה הזה אבל אני בחרתי גבינה אמנטל ואופים מתנור ל180 מעלות

ל 20 דק ומגישים

קרפ צרפתי במילוי פטריות ומוקרם ברוטב שמנת_מתכון זקלין פדלון – מאסטר מתכונים
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

519 מתכונים