Share with:


בשרי

אופן הכנה

בקרו בדף שלי : המטבח הטריפוליטאי של יפה – מתכונים

המתכון של יפה רייפלר

מצרכים:

6 נתחי בשר כבש
1 ק"ג קראץ' (פרסה ) קצוץ
2 בצל קצוץ
1/4 כוס שמן
1 כף פפריקה
1/2 כפית חררת'
1 כף גדושה רסק עגבניות
מלח לפי הטעם

ההכנה:

בסיר עם שמן חם לטגן את הבצל הקרץ' והבשר עד הזהבה.
להוסיף תבלינים רסק עגבניות ומים
עד גובה הבשר .. להביא לרתיחה להנמיך להבה ולבשל למשך שעה וחצי
או עד ריכוך הבשר וצמצום הנוזלים.
*
ניתן להוסיף לטבחה קוקלה..

כל הזכויות שמורות c