Share with:


בשרי

אופן הכנה

חצי קילו בשר טחון בקר / הודו
לגרד בצל בנוני
חופן פטרוזיליה קצוצה
מלח. פלפל שחור. כמון כרכום
פפריקה מתוקה.
מעט שמן.
לערבב היטב הכל ביחד.
להניח בצד.
לטגן בסיר רחב בצל בנוני
עד להזהבה .
להוסיף סלרי קצוץ ואפונה.
להוסיף כוס מים ולבשל
כ-10 דקות.
לתבל- מלח. פלפל שחור. כמון
כרכום . מעט פפריקה מתוקה.
לקרוץ עיגולים מהקציצות ,
ולהוסיף לסיר.
להוסיף מים ולבשל עד שירקות מוכנים.
אם חסר מים להוסיף כל פעם קצת.

קציצות עם אפונה וסלרי_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
אילנה בוכריסספר המתכונים של
מתכון של

אילנה בוכריס

297 מתכונים