Share with:


בשרי

אופן הכנה

חצי קילו בשר

תפוח אדמה
בצל
כוזברה
עלי כרפס
לטחון במג'ימיקס

לתבל
תבלין קציצות
פלפל
מלח
כרכום
שמן
שתי כפות פירורי לחם

לערבב טוב לשים במקרר לתפוס טעמים לקחת זיתים מבוקעים להוציא חרצנים להרתיח עם כרכום לימון או להשתמש עם זיתים חרוזים.
לקחת סיר רחב לשים כמה שיני שום שלוש עגבניות קצוצות גמבה אדומה להקפיץ טוב להוסיף פלפל שאטה לטבל פלפל פפריקה מעט כמון מי שאוהב כרכום מרק פרווה טו מלח מעט לימון כבוש לשים מים
ברגע שמבעבע לשים את הקציצות מעליו את הזתים לטלטל את הסיר לעטר עם כוסברה

קציצות בקר עם זיתים
עופרה מרציאנוספר המתכונים של
מתכון של

עופרה מרציאנו

112 מתכונים