Share with:


בשרי

אופן הכנה

בקרו בדף שלי _ המטבח של יפה רייפלר – מתכונים

המתכון של יפה רייפלר
(בשרי)

המצרכים:

למעטפת:

2 כוסות אורז
4 כוסות מים
מלח לפי הטעם
1 כף שמן

לבשל את האורז לקרר אותו..
להכניס למעבד מזון עם
1 בצל
5 גבעולי פטרוזיליה
5 גבעולי כוסברה
מלח לפי הטעם
2\1 כפית פלפל שחור
לטחון הכל לעיסה אחידה ויציבה

למלית הבשר:

300 גרם בשר טחון (עם או בלי) שומן כבש
1 בצל גדול קצוץ
מלח לפי הטעם
2\1 כפית פלפל שחור
4\1 כפית אגוז מוסקט
2\1 כפית בהרט

מעט שמן

במחבת עם שמן לטגן היטב את הבצל והבשר
ולצנן…

לציפוי:

ביצה, מלח לפי הטעם
ופירורי לחם

שמן לטיגון

ההכנה:

ליצור מעיסת האורז עיגולים בגודל פינגפונג
עם אצבע ליצור גומה ולמלא במילוי בשר..
לסגור היטב ולשטח את הכופתאות..

לטבול בביצה, לעטוף בפירורי לחם
ולטגן עד הזהבה משני צדדים

כל הזכויות שמורות C