Share with:


צמחוני

אופן הכנה

דג בקלה ‏שש חתיכות גדולות,
מיץ לימון
‏גמבה אחת
שמונה שיני שום
שתי פלפל חריף
תפוחי אדמה אחד
שני עגבניות מרוסקות
‏בצל גדול
כף ‏רסק עגבניות
כוס מים
רסק-עגבניות
שני כפות פירורי לחם
פטרוזיליה/כוסברה ‏חצי ‏צרור
ארבע שיני שום

תבלינים
פלפל שחור
מלח
כמון
פפריקה
כפית מכל דבר או לפי הטעם

‏את הדג שותפים ‏ליבש להוסיף מלח לחצי שעה ‏אחרי חצי שעה ‏לשטוף שוב להוסיף לימון ,טוחנים את הדג , עם בצל ‏ ‏תפוחי אדמה אחד ,מוסיפים ‏פטרוזיליה ‏כוסברה פירור לחם או ‏פרוסת לחם רטובה, שום ‏כתוש ‏ביצה כפית שמן תבלינים פפריקה, פלפל שחור כמון, מלח ,כורכום ‏ ‏,כפית מכל דבר או לפי הטעם ,מערבבים טוב ‏שמים ‏במקרר ,מכינים רוטב, ‏לחתוך את הגמבה ‏לרצועת ‏,את הפלפל החריף ,לנקות לחתוך לשנים, ‏לשים שמן בסיר, לטגן את השום טיפה להוסיף ,את הגמבה,. החריף ‏,עגבניות מרוסקות ,רסק עגבניות, תבלינים פלפל שחור, כמון ,אבקת עוף ,מלח פפריקה ,כפית מכל דבר ולפי הטעם להוסיף כוס. מים ‏לבשל 20 דקות ‏בידיים רטובות ‏‏להוסיף את הקציצות
אחת ‏אחרי השנייה ‏ ‏לנער ‏את הסיר מדי פעם שהקציצות לא ידבקו , ‏לבשל 40 דקות

בתיאבון

קציצות דגים
סיגלית ימיןספר המתכונים של
מתכון של

סיגלית ימין

204 מתכונים