Share with:


בשרי

אופן הכנה

מתכון לעיסת הקציצות :
1/2 קילו בשר עוף טחון .
תפוח אדמה אחד גדול .
בצל אחד גדול .
גזק אחד גדול .
1/2 צרור פטרוזיליה / קוסברה .
קוביה גדולה שם דלעת .
כוס חד פעמי פרורי לחם .
ביצה אחת .

תבלינים לקציצות :
כף תבלין לקציצות / כף ראסל אל חנות
כפית מלח / חצי כפית פלפל שחור .
כף שמן / שקית אבקת אפיה ( חובה ) .

ציפוי לקציצות :
כוס קמח חד פעמי .
כוס סולת חד פעמי .
שמן לטיגון .

אופן הכנה :
1. מכניסים למעבד מזון את כל הירקות ומעבירים לקערה ולאחר מכן מוסיפים את שאר התבלינים עם הבשר עוף ולערבב היתב ולהמתין חצי שעה מנוחה עם הבשר .
לאחר חצי שעה להכין קציצות עגולות ולתבול אותם בקמח והסולת ולתגן אותם בשמן עמוק עד להזהבה .
2. לתגן בסיר 2 או שלוש בצלים פרוסים עד להזהבה ולהוסיף כף גדושה של סוכר ולערבב .
3. לאחר מכן להוסיף כפית כרכום וכף אבקת מרק עוף ולערבב עם שתים וחצי כוסות מים חמים כחמש דקות על אש נמוכה .
אני הוספתי כוס אפונה מומלץ .
4. לאחר מכן להוסיף את הקציצות לסיר להוסיף עוד חצי כוס מים חמים לכסות ולבשל על אש נמוכה כ 15 עד 20 דקות לערבב מדי פעם שלא ידבק

בתאבון……♥️♥️♥️👍

קציצות בשר עוף של סבתא_מתכון של אבי אלמדוי – מאסטר מתכונים
אבי אלמדויספר המתכונים של
מתכון של

אבי אלמדוי

69 מתכונים