Share with:


אופן הכנה

לטחון את הדגים
עם כרפס כוזברה
פיטרוזיליה
בצל
שום.
לתבל פלפל כמון כרכום
מרק פרווה מלח שמן לערבב שתי בצים פירורי לחם
לערבב טוב מנוחה במקרר

לקחת סיר רחב לשים
גרגיר חומוס
גמבה
.פלפל חריף
שני עגבניות פרוסות
עלים כרפס
גמבה אדומה

להקפיץ טב לתבל פפריקה פלפל מרק פרווה כמון שתי פלחים של לימון להוסיף מים ברגע שמבעבע לכדרר לשים בסיר עשר דקות אחרונות
שתי כפות רסק עם מים לערבב לשים מעל הקציצות לבשל על אש קטנה

לעטר כוסברה מידי פעם לנער אה הסיר לבריאות

קציצות דגי הנסיכה עם מרלוזה
עופרה מרציאנוספר המתכונים של
מתכון של

עופרה מרציאנו

112 מתכונים