Share with:


בשרי

אופן הכנה

חצי קילו בשר טחון..
בצל מגורד..
תפוח אדמה מגורד..
עלי פטרוזיליה או כוסברה קצוצים..
מלח.
פלפל שחור..
אבקת מרק עוף.
2 כפות שמן.
חצי כוס פירורי לחם..
לערבב ולשים במקרר לחצי שעה..

לרוטב..
בצל קצוץ
שמן..
פלפל אדום חתוך לרצועות.
גבעולי ועלי סלרי..
שקית אפונה סנפרוסט חלוטה במים חמים..
3 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
מלח.
פלפל שחור.
אבקת מרק עוף..
כורכום
פפריקה

אופן ההכנה
בסיר רחב להזהיב את הבצל..
להוסיך פלפל אדום ולערבב להוסיף את הסלרי ולהקפיץ טוב…
להוסיף אפונהותפוחי אדמה ותבלינים לכסות במים לתת רתיחה…
להנמיך להבה ולבשל 15 דקות…
לכדרר קציצות בידיים רטובות להוסיף לסיר לשפר טעמים …
להנמיך להבה ולבשל עוד 40 דקות…
לנער מידי פעם את הסיר.

קציצות בשר עם סלרי ואפונה
נאוה מלכהספר המתכונים של
מתכון של

נאוה מלכה

127 מתכונים