❤
להרתיח ולנקות חצי כרובית ולסנן .( אני משרה חצי שעה לאחר שניקיתי ,במים ומלח ואז מרתיחה ומסננת )
חצי קילו בשר טחון אדום
בסלייסר לקצוץ
1 בצל גדול
2 שיני שום טרי ,
חצי חבילה פטרוזיליה
3 עלי כרפס
כרובית .
2 ביצים
3 כפות פירורי לחם
חצי כפית מלח
חצי כפית כורכום ,
רבע כפית פלפל שחור
רבע כפית בהרט .
לערבב יחד הכל ולהשאיר בצד .
בסיר רחב נטגן בצל גדול עד להשחמה ולהוסיף כף פפריקה מתוקה ו2 כפטת רסק ולסירוגין חצי כוס מים עד להוצאת מתיקות הרסק .
להוסיף כוס וחצי מים עד להרתחה ולהוסיף תפוחי אדמה קלופה וחתוכה לקוביות ,פרחי כרובית (לאחר רתיחה ) ומלח
10 דקות להוסיף את הבשר כקציצות .בישול חצי שעה …
מעדן עם חלה ❤