Share with:


בשרי

אופן הכנה

יחידה אחת של לשון. בערך קילו וחצי ..לבשל *שעה .להוציא מהמים. ולקלוף את העור בלשון.. להניח בשקית נילון. ולהכניס *למקפיא . לשעתיים. פשוט יותר קל לפרוס … להוציא . *מההקפאה. לפרוס את הלשון. פרוסות *דקות. .לא מידי ..בסיר רחב לא עמוק. .מעט שמן .ראש וחצי שום כתוש /או קצוץ . מעט *מלח אפשר. חצי כף אב' מרק עוף. …מעט *פפריקה מתוקה פלפל שחור גרוס .כף *עד שתיים רסק עגבניות . צרור *כוסברה קצוצה דק. . לערבב הכל לבשל את הרסק מעט עם מים. ..לסדר את *פרוסות הלשון. לכסות במים רותחים . לכסות סיר. לבשל עד שהמים *מתאדים. אבל לא לגמרי. הרוטב טעים. ..להגיש עם אורז לבן. .

בהצלחה לאה..💜💜

לשון ברוטב מזרחי_מתכון של לאה בוארון
לאה בוארוןספר המתכונים של
מתכון של

לאה בוארון

50 מתכונים