Share with:


בשרי

אופן הכנה

קילו וחצי בשר בקר, חתוך לקוביות.
מלח
פלפל שחור
2 בצלים לבנים, פרוסים דק
2 גבעולי סלרי, חתוכים
1 כף ראס אל חנות
2 כפות סוכר חום
2 כוסות מים
דלעת (ללא קליפה וגרעינים), חתוכה לחתיכות בינוניות
2 כוסות ערמונים

מטגנים בסיר רחב את הבשר מכל הצדדים. מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס, מוציאים ומניחים בצד.
באותו הסיר מטגנים את הבצל עד הזהבה. מוסיפים את הבשר והסלרי ומתבלים בתבלען מזרחי תיכוני, אפשר במקום, ראס אל חנות. לשים מלח וסוכר חום. מכסים במים ומביאים לרתיחה.
מנמיכים את האש ומבשלים 40 דקות. מוסיפים את הדלעת והערמונים, ממליחים במידת הצורך, מכסים שוב ומבשלים עוד שעתיים.
בהצלחה ובתאבון 💖
לבשל מהמטבח של מומי, באהבה💖

תבשיל בשר בקר עם ערמונים ודלעת_מתכון של טלי כהן שטרלינג
טלי כהןספר המתכונים של
מתכון של

טלי כהן

90 מתכונים