Share with:


בשרי

אופן הכנה

ארטישוק ירושלמי מקולף וחתוך
שקית ארטישוק סנפרוסט
קופסת פטריות שמפניון טריות
6 חלקי עוף טרי
בצל סגול חתוך לטבעות
גבעולי סלרי עלים וגבעול קצוצים

תבלינים :
4 כפות שמן זית
כפית כורכום
כפית פילפל שחור
כף פפריקה מתוקה ואו חריפה לפי טעם
כפית ראס אל חנות
כף מרק עוף ( לא חובה )
מלח לפי טעם
כוס מים

הכנה:
בסיר רחב לחמם השמן
להקפיץ את הבצל עד שמזהיב
להוסיף את העוף ולהמשיך להקפיץ אותו עים הבצל ולערבב עד שמשחים
להוסיף את כל מוצרי האיבחון בהדרגה אחד אחד תוך כדי עירבוב להוסיף את הבטטה קסבייה (ארטישוק ירושלמי ) ולערבב את הארטישוק חתוך לקוביות ולערבב ואת הסלרי לערבב ואת הפטריות לערבב טוב את כל הירקות עים העוף שכל הטעמים יתערבבו להוסיף
כוס מים להביא לרתיחה לנער את הסיר לעירבוב ולהנמיך על אש קטנה לבשל כשעה כל פעם לנער את הסיר שלא ידבק עד צימצום הנוזלים בהצלחה .

ארטישוק ירושלמי (בטטה קסבייה ) עם ארטישוק ופטריות שמפניון
עליזה חסןספר המתכונים של
מתכון של

עליזה חסן

52 מתכונים