Share with:


בשרי

אופן הכנה

2 קילו אסדו עם עצם או בלי.
2 בצלים גדולים חתוכים לקוביות גסות
1 ראש שום מקולף.
3 תפו"א אדום מקולף חתוכים לקוביות
עלי דפנה גרגירי פלפל אנגלי
2כפות פפריקה בשמן חצי כפית חצי כפית אגוז מוסקט מגורד טרי
כפית פלפל שחור גרוס
מלח לפי הטעם
כוס יין אדום

אופן הכנה:
חותכים לקוביות גסות את הבשר
מטגנים אותם עד השחמה מכל הצדדים. מוציאים לצלחת.
מטגנים מעט את הבצל מוסיפים את השום עלי דפנה ממשיכים עו 2 דקות לטגן.
מוסיפים את התבלינים ממשיכים עו דקה.
מוסיפים את הבשר כוס יין אדום וליטר מים.
מערבבים. מוסיפים את תפו"א
מכסים לרתיחה של חצי שעה.
מכניסים לתנור 120 מעלות לחמש שעות. אם צריך להוסיף עוד קצת מים תוסיפו.
בהצלחה 🌹🌹🌹

אסדו בתנור 5 שעות מעדן 🔥🔥_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
שף אריה רוזנשטוקספר המתכונים של
מתכון של

שף אריה רוזנשטוק

270 מתכונים