Share with:


פרווה

אופן הכנה

לבצק:
2 כוסות קמח
חצי כפית מלח
2 כפות שמן
2.5 כוסות מים לפי הצורך

למלית:
100 גרם שקדים מולבנים
חצי כוס אבקת סוכר
כוס מידה קרה קוקוס
כפית קינמון
1חלמון
2 כפות ריבה לבחירתכם

לסירופ:
3כוסות סוכר
2 כוסות מים
מקל קינמון
פלח לימון
אחרי רתיחה של 10 דקות להוסיף כף סילאן ועוד 10 דקות רתיחה
חצי כוס אבקת סוכר

אופן הכנה:
לבצק על מחבת נונן סטיק עם מברשת אש נמוכה מורחים את כל כל המחבת את הבלילה וככה יוצרים עלי סיגר.על כל עלה מורחים מעט שמן ומכסים.
חוצים את העלה לשניים וממלאים כל חצי וגלגלים לסיגר לקרת סוף הגילגול מדבקים עם מעט. קמח ומים סוג של דבק.
מטגנים בשמן עמוק וישר מניכים בתוך הסירופ סוכר למספר שניות. תובלים את הקצוות של הסיגר בקוקוס או כל דבר אחר שאתם אוהבים.
בהצלחה 🌹🌹

סיגרים מתוקים במילוי שקדים וקוקוס טבולים בסירופ _מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
שף אריה רוזנשטוקספר המתכונים של
מתכון של

שף אריה רוזנשטוק

259 מתכונים