Share with:


פרווה

אופן הכנה

1 ק"ג קמח
כפית אבקת אפייה
חצי כפית שמרים יבשים
2 כפות סוכר
2 עד 2 ורבע (להוסיף בהדרגה לקבלת בצק מעט דביק) כוסות מדידה של מים קרים
כפית מלח.

הכנה:
1. מכניסים לקערה את הקמח, שמרים וסוכר ומערבבים.
2. מוסיפים את יתר המצרכים ולשים עד לקבלת בצק גמיש, חלק ומעט דביק..
3. מחלקים את הבצק ל-25 כדורים בערך (תלוי בגודל שרוצים), מכסים בניילון ונותנים מנוחה של חצי שעה לפחות.
4. פותחים דק ככל האפשר ואופים במחבת רצוי טפלון

* אם יש שאלות לגבי אופן פתיחת הבצק ו/או הטיגון שלו אשמח לעזור

מופלטה_מתכון של הילה סמוכה רשתי
הילה סמוכה רשתיספר המתכונים של
מתכון של

הילה סמוכה רשתי

198 מתכונים