Share with:


כשר לפסח פרווה

אופן הכנה

טעימות לחג פורים טבולות בדבש,
של אמוש שלי

לרכיבים
8 ביצים
8 כפות אבקת סוכר
8 כפות קמח מצות לא אחר
4 כפות צימוקים
4 כפות צנוברים

איך עושים
לקערה מעבירים חלמונים עם סוכר.וטורפים עד שהבלילה בהירה מאד.
מוסיפים קמח מצות. צימוקים. צנוברים.. במקסר . מקציפים חלבונים לקצף מוצק. ומבליעים אותו בבלילת החלמונים. בתנועות קיפול. עדינות.
מחממים שמן במחבת לחם מאד . יוצקים לתוכו לביבות כל אחת בכמות של כף. כשמזהיבות מלמטה הופכים אותן בזהירות ומזהיבים את הצד השני.
מוציאים ומניחים על מגבות נייר.
מגישים חם עם אבקת סוכר. / דבש ניגר

הערה
אם לא מגישים את הלביבות מיד. לאחר הטיגון שומרים אותן חמות בתנור בחום נמוך. כשהן מונחות על מגבות נייר.

2). לא לשנות לקמח אחר רק עם קמח מצות.

לביבות תפוחות של יהודי איטליה
ג'וליאנה חכמון רומניספר המתכונים של
מתכון של

ג'וליאנה חכמון רומני

82 מתכונים