Share with:


אופן הכנה

קילו קמח
שתי כפות שמרים
שלוש כפות סוכר
רבע כוס שמן
ארבע כוסות מיים פושרים כוס אחד פעמי שתיה קרה
כף מלח
ביצה
ללוש טוב טוב

תפיחה שעה להוריד את הבצק
תפיחה חצי שעה להוריד את הבצק חצי שעה שלוש פעמים התפחה

לשים בסיר רחב בקבוק שמן לחמם טוב לא רותח שלא ישרף
לקרוץ חתיכה לעשות חור ולטגן

לעטר עם סוכר / אבקת סוכר

סירופ
כוס מים
כוס סוכר
טיפה לימון

לבשל עשרים דקות לטבול את הספינג אפשר להכפיל כמויות של סירוף

לבריאות

ספינז
עופרה מרציאנוספר המתכונים של
מתכון של

עופרה מרציאנו

112 מתכונים