Share with:


פרווה

אופן הכנה

כוס מידה אוניברסלית
4 כוסות קמח
2 ביצים
3/4 כוס שמן
3/4 כוס מים
2 כפות אלכוהול
כף תמצית וניל
חצי כוס שומשום
קורט מלח

לסירופ:
1 ק"ג סוכר
חצי ליטר מים
וחצי לימון סחוט
אופן הכנה לסירופ.:
בסיר נשים סוכר ומים ולימון עד הסמכה.
על אש בינונית.

למלית:
1כוס סוכר
כף מים
1 שמנת מתוקה פרווה
1 כוס אגוזים
1 כוס קשיו
1 כוס
צימוקים שחורים
כפית קינמון
חצי כפית ציפורן
1 כוס בונדוק.

אופן הכנה למלית:
לקלות את את הפיצוחים ולגרוס אותם לפי רצונכם.
במחבת נשים סוכר ומים.
לבשל עד קרמל להוסיף את השמנת לערבב עד גיבוש הקרמל.
להוסיף את הפיצוחים והצימוקים והתבלינים לערבב כל הזמן את הסמכה לא מדי.
לקרר.
אופן הכנה לבצק:
בקערת המיקסר עם וו גיטרה. נשים את הרטובים והביצה נערבב מעט.
נוסיף את השומשום והקמח נלוש עד גיבוש. הבצק צריך להיות רך ונעים. אולי צריך עוד מעט מים שימו לב.
נחלק ל4 חלקים נעטוף בניילון לרבע שעה.
נם. ח כל חלק לאורך של 30 ס"מ בעובי של 3 מ"מ.
לגלגל על הקונוס מהחלק הצר ונדביק עם מעט חלבון את הקצה.
נטגן בשמן עמוק לא חם מאוד. נקרר מעט נחלץ את הקונוס וניטבול בסירופ פושר.
לחכות חצי שעה ולמלא את הקונוסים.

בהצלחה 🍒🍒🍒

קונוסים עם פיצוחים קרמל 🔥_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
שף אריה רוזנשטוקספר המתכונים של
מתכון של

שף אריה רוזנשטוק

259 מתכונים