Share with:


פרווה

אופן הכנה

חצי קג קמח
1 כף שמרים יבשים
2 כפות סוכר
קורט מלח
וניל בנדיבות
3 וחצי כוסות מים.

לסירופ סוכר:
3 כוסות סוכר
1 כוס מים
וניל
מיץ לימון מחצי .

הכנה :
לערבב הכל עם שתיים וחצי כוסות מים בקערת מיקסר עם וו גיטרה . לערבל טוב טוב כ 5 דקות לתת לתפוח חציי שעה . להחזיר לקערה ולשפוך עוד חצי כוס מים ולערבל. שוב התפחה לחזור על נפעולה עד שנגמרים המים. לחמם שמן . לקחת בקבוק לחיץ ולזלף ספירלות . להוציא מהשמן ולהכניס מיד לסירופ חם ל 5 שניות

זנגולה בדבש
סמדר גבאיספר המתכונים של
מתכון של

סמדר גבאי

91 מתכונים