Share with:


בשרי

אופן הכנה

 

הקובה:
מצרכים: 1 קילו סולת
מעט פלפל שחר
מעט מלח
אופן הכנת הקובה:
לשים את הסולת עם הפלפל והמלח ביחד עם מים עד לקבלת בצק רך וגמיש.
המילוי לקובה:
1 קילו בשר בקר טחון
1 בצל גדול קצוץ
רבע צרור כוסברה טריה קצוצה
פחות מרבע פיטרוזיליה קצוצה
פפריקה
אבקת מרק עוף
בהרט לקובה

אופן ההכנה:
1. לשים את כל המרכיבים עד לתערובת אחידה .
2. מרטיבים את כפות הידיים במעט מים קורצים עיגולים בגודל בינוני מהבצק סולת.
3. פותחים כל עיגול וממלאים בתערובת הבשר הטחון וסוגרים לעיגולים ומנכים בתוך המרק הרותח .
המרק של הקובה:
4 סלק גדולים מקולפים ומגורדים
גבעול סלרי (כרפס) קצוץ
בצל בינוני קצוץ
מעט שמן
כף פפריקה
2 כפות אבקת מרק עוף
חצי כפית מלח לימון/לימון סחוט טרי
מים

אופן ההכנה :
את כל המרכיבים יחד ולהביא לרתיחה

נ.ב.
את המרק אפשר להכין עם במיה במקום סלק על אותו בסיס . **** תודה מיוחדת לחברת הקבוצה עינב דהאן על המתכון.

קובה סלק_מתכון של שף מיכה כלפה – מאסטר מתכונים
שף מיכה כלפהספר המתכונים של
מתכון של

שף מיכה כלפה

157 מתכונים