Share with:


בשרי

אופן הכנה

לשים בסיר 4 כפות שמן לטגן בצל גדול חתוך לקוביות להוסיף שלושה קישואים להמשיך לטגן להוסיף שתי כוסות אורז לטגן גם,להוסיף 3 כפות רסק עגבניות ,להוסיף מיים חמים תבלינים קצת מהכל כמון,מלח,פלפל שחור. כשהאוכל רותח,לה מיץ את האש לאש קטנה.
את הסיר של הבשר
לקחתי סיר שמתי 4 כפות שמן ,לטגן בצל בינוני חתוך לקוביות, להוסיף קצת שום, להוסיף גמבה אדומה, להוסיף אופנה, להוסיף גזר גמדי, להוסיף תבלינים פפריקה כמון מלח מרק עוף,כוס וחצי מים להוסיף את הבשר (כשהוא מוכן מבושל בסיר לחץ). לבשל עד שהמים מתאדים.

קיצורי … אוכל עיראקי_מתכון של רותי בגדדי – מאסטר מתכונים
רותי בגדדיספר המתכונים של
מתכון של

רותי בגדדי

11 מתכונים