Share with:


בשרי

אופן הכנה

2 בצלים
1 ראש שום
שני פלפלים אדומים
1 פלפל חריף
2 עגבניות
1 רסק עגבניות

לטחון במעבד מזון לשים בסיר את הרוטב להוסיף כורכום כף 2 כפות פפריקה פלפל שחור 2 כפות שמן זית להוסיף מים חצי סיר לשים את שוקי העוף (או קוביות בשר עם רגל ) כוס וחצי חיטה שהושרתה במים כשעה לשים תפא בצים שבושלו כמספר הסועדים להרתיח כשעה ולשים על פלטת שבת או על אש נמוכה כ4-5 שעות. או בתנור .לבדוק שיש נוזלים .
מי שאוהב יכול להוסיף כוס חומוס וכוס שעועית לבנה שהושרו לילה שלם .
אני הכנתי זאת האריזה טונסאית עם עוף ולא בשר .

חמין חיטה_מתכון של אורנה זוארי
אורנה זואריספר המתכונים של
מתכון של

אורנה זוארי

66 מתכונים