Share with:


חלבי

אופן הכנה

מתכון:
1 ליטר יוגורט 3-4.5%
1 שמנת 27% 200 מל
1 כף מלח
1 לימון סחוט.

שמים הכל בקערה ומערבבים במקצפת לקרם חלק.

על מסננת שמים חיתול בד או ציפית,סדין.

שופכים בתוך, תופסים את הקצוות ומגלגלים לסגירה.

שמים מתחת קערה לנוזלים ומעל לבד צלחת כבדה.

משאירים ככה כל הלילה

למחרת פותחים את הבד ומעבירים לקערה עם מכסה מכניסים למקרר

לבאנה אסלית של מסעדות בדיוק כמו אצל הדרוזים
אילנית גואברהספר המתכונים של
מתכון של

אילנית גואברה

143 מתכונים