Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

בס"ד
מלך מלכי המלכים
ישתבח שמך לעד🙏
מאחר והימים הם ימיי בין המצרים ועדיין בשר ועוף אנחנו איננו אוכלים
כל יום מחפשים להמציא את עצמנו מחדש במטבח
אז הפעם מצרפת לכם רעיון לארוחה טעימה מזינה ומשביעה
הכי טעים שייש…😋
הום פרייז מייד אין הום🍲
ממליצה באהבה ומשתפת בשמחה…🙏
ושוב מודה לך בורא עולם על השפע ששלחת לעולם🌍

המתכון הכתוב כבר כאן⏬

מצרכים ל 3 סועדים
3 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
3 פלפלים צבעוניים פרוסים לרצועות
1/4 כרוב פרוס לרצועות
2 כפות שמן
ניתן להוסיף קורט שומשום (אני לא הוספתי)
2 כפות סילאן
2 כפות צ'ילי מתוק
1/4 כפית פפרקה
1/4 כפית כוכום
כף אבקת מרק…
אופן ההכנה:
ראשית נטגן את קוביות תפוחי האדמה עד להזהבה
ואז נוסיף את טבעות הבצל ונזהיב גם אותם בטיגון נוסיף את רצועות הפלפלים הצבעוניים
נוסיף את הצ'ילי המתוק ואת התבלינים נוסיף את הסילאן וקורט השומשום,
נכסה את הסיר ונשאיר לאידוי על אש בינונית לכ-20 דקות נוספות.
יאללה שיהיה בתאבון.

הום פרייז_מתכון של גלית נחמן- מאסטר מתכונים
גלית נחמןספר המתכונים של
מתכון של

גלית נחמן

47 מתכונים