Share with:


צמחוני

אופן הכנה

מצרכים הדרושים
1 סלסלה פטריות פורטבלו טריות
1 בצל חתוך לפלחים
1גמבה חתוך לרצועות
3 כפות רוטב טריאקי
1 כף מייפל
1/2 כפית פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה
1 ) מטגנים את הבצל עד להזהבה ומכניסים את הגמבה וממשיכים לטגן לעוד 10 דקות

2) שמים בקערה את הפיטריות ושופכים את הרוטב טריאקי ומכניסים למחבת ,מקפיצים לעוד כמה דק עד לסמיכות ומגישים
אפשר להכין יום קודם ולחמם על הפלטה
בתאבון

פטריות פורטבלו מוקפצות ברוטב טריאקי
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

519 מתכונים