Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487

חבילת איטריות,
להרתיח סיר מים עם חופן מלח ורבע כוס שמן.
ברגע שרותח להוסיף את האיטריות
לבשל כמה דקות אבל לא עד לריכוך מלא.
לסנן.

בתבנית/סיר עמוק משומן מעט ולרפד בנייר אפייה
לערבב:
כוס אגוזים (אפשר בלי או עם שקדים)
כוס צימוקים (אפשר שזיפים משמש דובדבנים כל הפירות היבשים)
חצי כוס סוכר חום
חצי כפית מלח עבה.
כפית שטוחה פלפל שחור גס
חצי כוס דבש.
להוסיף את האיטריות המסוננות.
לערבב
להוסיף 5 ביצים
כפית א.אפיה.
לחמם תנור ל 180 מעלות
לאפות עד להשחמה מלאה.
ולהעביר לפלטה של שבת :)))
מוכן בבוקר עם התה והנענע.