Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

3 ביצים L או 4 ביצים M
כוס חלב או מים
2 כפות סוכר
חצי כפית מלח
100 גרם מחמאה
כוס קמח מנופה
ההכנה

לשים בסיר חלב מחמאה סוכר ומלח
עד שזה מבעבע לשים בבית אחת
כוס קמח לערבב טוב שכל הבצק
ניפרד מהדפנות לשים במיקסר
לקרר מעט חמש דקות ואז לשים ביצה
עד שהיא ניבלעת ככה כל הביצים
לשים בשק זילוף אם הבצק רך לשים במקרר ואחר כך לעבוד איתו.לזלף צורה מאורכת
לגוף הברבור בתבנית אחרת
לרשום את הסיפרה 2 לצוואר
הברבור בתבנית אחרת כי הצוואר נאפה 10 דקות והפחזניות 20 דקות
בדיוק לא לפתוח את התנור 180-190
מעלות לפתוח את התנור לשים מגבת בדלת 5 דקות ואז לפתוח לגמרי
בגמר האפיה לעשות חור עם קיסם
להמתין שיתקררו ואז לחצות לחצי
הבסיס נישאר שלם את החלק העליון
חוצים לשניים לכנפיים

לקרם :
שמנת מתוקה או קצפת צימחית חצי כוס חלב או מים
חבילת אינסטנט פודינג וניל.
להקציף כ3 דקות לא יותר מידי
לשים בשק זילוף לזלף בבסיס
הברבור לשים בצדדים את הכנפיים
באמצע לשים את הצוואר הסיפרה 2
אפשר לעטר בין הכנפיים שוב עם זילוף

פחזניות בקרם וניל
רוז טעים במטבח אוחנהספר המתכונים של
מתכון של

רוז טעים במטבח אוחנה

230 מתכונים