לבצק.
1 שקית קמח קילו.
2 ביצים.
חצי כוס שמן.
כף וניל או כף ברנדי.
חצי כוס סוכר.
2 כפות שמרים יבשים.
3 כוסות מם או לפי הצורך.
אופן ההכנה.
לשים קמח בקערה את הביצים שמן סוכר וניל לערבב היטב … לאחר מכן להוסיף את המים בהדרגה עד לקבלת בצק רך נעים ולא דביק.
לכסות בניילון נצמד להתפיח כ3/4 שעה.
שלב הבא.
להכין כדורים קטנים לשים בתבניות של מאפינס.
להתפחה כרבע שעה.
לאפות בחום 200 מעלות עד הזהבה.
לזלף ריבה ולפזר אבקת סוכר.