Share with:


פרווה

אופן הכנה

חומרים :
250 גרם סוכר
250 גרם קליפות תפוז
חצי ליטר מיץ תפוזים
שוקולד מומס (בן מארי)

הכנה :
לשטוף היטב את התפוזים..לקלף ולחתוך לרצועות

לבשל במים קרים פעמיים את הרצועות לרתיחה של 3 דקות כל פעם לסנן לשטוף

בסיר נוסף להניח את הסוכר ומיץ התפוזים ולהכניס את הרצועות לבישול על אש נמוכה עד שכמעט נגמר הנוזל שישאר מעט

להוציא ולהניח לייבוש על רשת לכמה שעות

לקחת כל רצועה ולטבול חלק ממנה בשוקולד

ניתן גם לגלגל בסוכר..

רצועות תפוז בסירופ מצופות שוקולד לשולחן המימונה_מתכון של אלי לייב – מאסטר מתכונים
אלי לייבספר המתכונים של
מתכון של

אלי לייב

34 מתכונים