Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

1.5 כוסות קמח
כף סולת
כף סוכר
כפית שטוחה שמרים יבשים
קורט מלח
מעט ווניל
1.5 כוסות מים פושרים או חלב פושר
לערבב את הכל ביחד,
לכסות להכניס למקרר לשעתיים.
להוציא לערבב הייטב, להקציף עם מוט בלנדר.
לכסות להחזיר למקרר לחצי שעה.
לחמם שמן עמוק
לכדרר עם 2 כפיות או בקבוק לחיץ או שקית זילוף ללא צנטר
ולטגן.
להכין לסירופ

סירופ:
חצי קילו סוכר, לבשל עם 2 כוסות מים ושקית סוכר ווניל למשך 15 דק על אש נמוכה
כבות ולהוסיף חצי מיץ לימון.
ולהטביע לתוך הסירופ את העוומה

מתכוןמתכון