Share with:


פרווה

אופן הכנה

חומרים…
2 כוסות קמח
3 כפות קורנפלור
כפית שמן
קורט מלח
כף סוכר וניל
כפית מי זהר
כפית שמרים לערבב עם מעט סוכר..
2 כוסות מים…
זעפרן לקבלת צבע אדום

ההכנה…
לערבב קמח ..קורנפלור..מי זהר…שמן..שמרים להמיס במעט מים..סוכר וניל..

לבחוש כל הזמן עם תוספת המים..עד לקבלת בצק נוזלי..להוסיף את הזעפרן לצבע האדום..
לכסות עם ניילון נצמד להתפחה שעה…

לקחת בקבוק עם פיה ולמלא מהנוזל…

לחמם שמן…
לעשות עיגולים סביב סביב עד לקבלת הצורה..אני משתמש עם רינג לתיחום..
לטבול בסירופ דבש פושר..ישר להכניס לסירופ..

עד שהזלבייה מקבלת ספיגה של הסירוף…

זנגולה
אלי לייבספר המתכונים של
מתכון של

אלי לייב

34 מתכונים