Share with:


חלבי

אופן הכנה

מתכון:
מחממים תנור 200 מעלות
כוס מים (250 מייל )
100 גרם חמאה
2 כפיות סוכר
חצי כפית מלח
כוס וחצי קמח
4 ביצים L

אופן הכנה .
בסיר שמים הכל מלבד הקמח וביצים מביאים לרתיחה מוסיפים את הקמח ומערבבים במהירות עד שהבצק בתגבש מורידים מהאש מצננים במשך 10 דקות
מעבירים למיקסר עם הגיטרה מפעילים את המיקסר מוסיפים את הביצים בהדרגה עד שהבצק מאוחד .
מזלפים על תבנית עם נייר אפייה .ומכניסים עד הזהבה בערך 25 דקות .

הקרם :
חצי ליטר חלב
50 גרם קמח
6 חלמונים
מקל וניל
100 גרם סוכר

אופן הכנה :
מערבבים חלמונים קמח
מביאים לרתיחה את החלב סוכר ווניל
מוסיפים מעט מהחלב לתערובת של החלמונים מערבבים ומוסיפים הכל לחלב מחזירים על האש ומערבבים כל הזמן עד שנוצרים בועות מורים מהאש מעבירים לכלי אחר מכסים בניילון נצמד למקרר לשעתיים לפחות .
פותחים את האקלר מזלפים .בהצלחה

להצטרפות לקבוצה שלי לחצו כאן : אוכל של אריה באהבה 🙏🙏🙏💖💖💖
טלפון להזמנות : 054-744-6518

אקרלים_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
שף אריה רוזנשטוקספר המתכונים של
מתכון של

שף אריה רוזנשטוק

259 מתכונים