Share with:


חלבי

אופן הכנה

שמנת מתוקה
אינסטנט פודינג וניל

בדיוק כמו שממלאים פחזניה

לוקחים בצק עלים איך שהוא פתוח חותכים רצועות דקות מגלגלים על קונוס מלמטה למעלה

אופים את זה בתנור על 150 מעלות חצי שעה ולאחר מכן ממלאים קצפת של שמנת מתוקה ואינסטנט פודינג וניל
שמים דובדבן למעלה קל וטעים

אפשר להוסיף מסקרפונה גבינה 3 כפות שואלים אותי איזה קונוס יש תמונה
כמובן לפני ש מגלגלים את הבצק לשמן את הקונוס

קונוסים במילוי מתוק
רוחמה שמסיספר המתכונים של
מתכון של

רוחמה שמסי

18 מתכונים