Share with:


פרווה

אופן הכנה

20 עוגיות עגולות

למרנג:
5 חלבונים (הלבן של הביצה)
¼1 כוס סוכר לבן
קורט מלח
1 כפית תמצית וניל

נכין ראשית את המרנג
נרתיח מים בגובה 3 ס"מ בסיר קטן.
נמצא קערת נירוסטה שמתאימה בגודלה להתיישב על הסיר ולא לגעת במים הרותחים.
נשים בקערה את החלבונים,סוכר ומלח ונשים על הסיר. נערבב בעזרת מטרפה ללא הפסקה. עד שהסוכר נמס והתערובת חמה. אם יש מודד חום להגיע עד 65 מעלות .ולהעביר לקערת המיקסר.
להוסיף את תמצית הוניל ולהפעיל על מהירות גבוהה.
עד שמתקבל קצף לבן מבריק ויציב מאוד (5 דקות בערך…)
נעביר לשק זילוף עם צנתר עגול חלק קוטר 2 ס"מ.
נזלף מהקצף על כל עוגיה גבעות הולכות וקטנות.
נשים על גבי תבנית ונעביר למקפיא לכ- 20 דקות .
בנתיים נכין את הציפוי:
בקערה או כוס גבוהה נמיס במיקרוגל בפולסים ונערבב עד שנמס לגמרי:
200 גרם צימקאו
4 כפות שמן צמחי
נוציא את הקרמבו מהמקפיא.
להשחמה נשתמש בברנר ונשרוף את הקצף מכל צדדיו.
את הקרמבו הקפוא נטבול בציפוי השוקולד ונרים בעדינות עד שעודף הציפוי יירד.
אפשר גם לשפוך את השוקולד כמו שעשיתי בסרטון "פרי סטייל".
נעביר למקפיא/מקרר עד להגשה.
אפשר לגוון במלא דרכים את הקרם, את הציפוי ,קישוטים…
מה שעולה לכם בדמיון
תהנו מהפינוק🍫🍫🍫
ותנו "לייק" אוהב ❤️❤️❤️❤️

המטבח של עמית  > אוכל ביתי טרי וטעים
צרו קשר עוד היום 0542502009 נווה שרת,תל אביב