Share with:


פרווה

אופן הכנה

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487

ותמיד מוצלחת ולוקחת כל קינוח בסיבוב.
חבילת דפיי פילו
תרסיס שמן בטעם חמאה.
כוס פיסטוק גרוס גס
כוס שקד קלוי עם הקליפה גרוס גס
כוס אגוזי פקאן קלוי גרוס דק.
כוס סוכר- שמפזרים אותו בכמה פעמים.

לשמן דף פילו.
לפזר חופן סוכר בערך 2 כפות שטוחות באופן שווה על כל הדף
ולהניח מעל עוד דף.
לשמן לפזר סוכר ועוד דף.
בסך הכל 3 דפים משומנים עם הפרדה של גרגריי סוכר בינהם.
על הדף השלישי אנחנו מפזרים מכל הפיצוחים באופן שווה
מגלגלים מהדקים ומכווצים משמיע הכיוונים בזהירות לא לשבור את העלים לדאוג תמיד לשמן טוב.
להכין עוד רול ולהצמיד שאחד יתמוך בשני.
לחמם תנור ל 190מעלות לאפות עד להשחמה

להכין סירופ:
2 כוסות סוכר
כוס מים
לבשל על אש נמוכה 15 דק.
לכבות
להוסיף כיפת מיי וורדים
כפית ת.ווניל
כף מיץ לימון.
מייד בתום האפייה להציף את הבקלאווה בסירופ
לפזר מעל שבביי פיסטוק אגוזים שקדים
מה שיש בהישג יד.
להחזיר לתנור ל 5 דקות נוספות

מתכוןמתכון