לסלסלה
2 כוסות סוכר
2 כוסות שומשום
1 כף גלוקוזה
תבניות סיליקון עם שקעים
מילוי
2 וחצי כוסות פירות יבשים
משמש, חמוציות, צימוקים ואגוזים לחתוך קטן
1/2 כוס סוכר
1/4 כוס מים
1/2 כפית גלוקוזה
הכנה
– שמים במחבת טפלון סוכר ולתת שימס להיזהר שלא ישרף שהכל נמס להוסיף גלוקוזה ואת השומשום ולערבב היטב.
– לשים בתבניות וללחוץ חזק שיקבל צורה ולתת להתקרר רבע שעה בערך לחלץ ולקרר מעט.
– אם רוצים ידית להניח עם כף על נייר ובזהירות זה חם לעשות כמו נחש להניח מעל התבנית ולקפל לקבלת ידית .
להכין את המילוי .
לשים בסיר סוכר ומים להוסיף את הפירות ולבשל כמה דקות להוסיף גלוקוזה לערבב ולשים בסלסלה
בהצלחה
שרה יוסף