Share with:


פרווה

אופן הכנה

לסלסלה
2 כוסות סוכר
2 כוסות שומשום
1 כף גלוקוזה
תבניות סיליקון עם שקעים

מילוי
2 וחצי כוסות פירות יבשים
משמש, חמוציות, צימוקים ואגוזים לחתוך קטן
1/2 כוס סוכר
1/4 כוס מים
1/2 כפית גלוקוזה

הכנה
– שמים במחבת טפלון סוכר ולתת שימס להיזהר שלא ישרף שהכל נמס להוסיף גלוקוזה ואת השומשום ולערבב היטב.
– לשים בתבניות וללחוץ חזק שיקבל צורה ולתת להתקרר רבע שעה בערך לחלץ ולקרר מעט.
– אם רוצים ידית להניח עם כף על נייר ובזהירות זה חם לעשות כמו נחש להניח מעל התבנית ולקפל לקבלת ידית .

להכין את המילוי .
לשים בסיר סוכר ומים להוסיף את הפירות ולבשל כמה דקות להוסיף גלוקוזה לערבב ולשים בסלסלה

בהצלחה

שרה יוסף

סלסלה שומשום עם מילוי 
שרה יוסףספר המתכונים של
מתכון של

שרה יוסף

164 מתכונים